Elementen Hardcover


Bekijk en bestel het boek hier on-line in onze webshop.

Als u Elementen via onze webshop aanschaft krijgt u van De Kromme Dissel  een gratis 3-gangenlunch voor 1 persoon ter waarde van 55 euro.*

Voel de Aandacht, maak kennis met de verschillende elementen, die tafelen bij De Kromme Dissel tot een bijzondere culinaire reis maken. Het team van De Kromme Dissel geeft u, behalve een kijkje in de keuken, ook een goed beeld van de oorsprong van de diverse elementen waarmee in de keuken gewerkt wordt. De culinaire topfotografie van fotograaf Guido de Visser geven u een mooi beeld van de verschillende signaturen die de keuken rijk is.

Beleef de Oorsprong, chefkok Tonny Berentsen en zijn team nemen u mee op zoek naar de beste, puurste en eerlijkste producten. Zij laten u hun nauwe samenwerking met de vaak kleinschalige producenten zien en gunnen u in dit rijk geïllustreerde boek een blik op de pure oorsprong van de mooiste ingrediënten. Maar dat niet alleen; ze laten zien hoe deze samenwerking hen inspireert tot het maken van de mooiste en heerlijkste gerechten!

 

* Deze aanbieding is geldig vanaf twee personen en exclusief dranken. De Kromme Dissel is open voor lunch op woensdag, donderdag en vrijdag.